οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½/greek
english/οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½οΏ½
 
  ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ  ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ
 Ο ΕΚΔΟΤΗΣ LPE ΝΟΜΙΚΑ LINKS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΙΓΥΠΤΙΑΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
Πνευματική ιδιοκτησία και πληροφορική
θέμα: Διάφορα
Σειρά: ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΙΓΥΠΤΙΑΔΟΥ
ημ/νία κυκλοφορίας: 17/05/2012
Εκδόσεις: "ΘΕΜΙΣ"
ISBN: 978-960-9664-04-2
γλώσσα: Ελληνικά
σελίδες: 238
τιμή: 25,00€
Περίληψη
Το παρόν βιβλίο περιλαμβάνει μια συνοπτική, αλλά περιεκτική και κριτική, παρουσίαση των νομικών κανόνων προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας με έμφαση στο χώρο της Πληροφορικής. Απευθύνεται τόσο σε πληροφορικούς επιστήμονες όσο και σε νομικούς. Σε επιστήμονες της Πληροφορικής, γιατί η γνώση των νομικών κανόνων που διέπουν την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων, δηλ. των σχετικών απαγορεύσεων αλλά και δυνατοτήτων για τους δημιουργούς και τους χρήστες των τεχνολογικών προϊόντων και του διαδικτύου, θα τους διευκολύνει στην επιστημονική έρευνά τους. Σε νομικούς, γιατί η εκ μέρους τους εκτεταμένη χρήση των προϊόντων Πληροφορικής, κυρίως του λογισμικού και των βάσεων δεδομένων, συχνά στο περιβάλλον του διαδικτύου, επιβάλλει τη γνώση όχι μόνο των διατάξεων της πνευματικής ιδιοκτησίας για τα παραδοσιακά έργα, αλλά και των εξειδικευμένων ρυθμίσεων που αφορούν την πνευματική ιδιοκτησία στο χώρο της Πληροφορικής.
Επιπρόσθετα, το βιβλίο στοχεύει, μέσα από το εύληπτο κείμενό του, να παράσχει επαρκή πληροφόρηση για τους όρους και τα όρια που θέτει ο νόμος σε σχέση με την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας και να αποτελέσει χρήσιμο εγχειρίδιο και για κάθε χρήστη των προϊόντων Πληροφορικής και του διαδικτύου. Από την άποψη αυτή το βιβλίο αποκτά ευρύτερο ενδιαφέρον.
Περιεχόμενα βιβλίου

   
  
Όνομα χρήστη


Κωδικός
» Ανάκτηση κωδικού


Καντε κλικ εδώ για να συμπληρώσετε την εγγραφή μέλους.
   
   
  
Καντε κλικ εδώ για να δείτε τα περιεχόμενα του καλαθιού σας.
   
   
  

» Προηγμένη/Σύνθετη αναζήτηση
» Βοήθεια αναζήτησης